1. Vastaleikatun ruohon tuoksu marraskuisessa 20 asteen lämpötilassa on aika hassu kokemus.
2. Miksi italialaiset pitävät 20 asteen lämpötilassa villakangastakkeja? Joo välillä käy kylmähkö viima, mutta silti!
3. Luennoitsijan tapa lausua sanoja selvästi tai epäselvästi vaikuttaa todella paljon siihen ymmärtääkö luennolla mitään. Sillä on huomattavasti enemmän vaikutusta kuin puhenopeudella.
4. Nakkistroganoff maistuu ihan erilaiselta pastan kanssa kuin perunan. (Voin siis syödä sitä vielä kolmantena peräkkäisenä päivänä tämän takia)
5. Pastasta puheen ollen kuka ihme on keksinyt kaikki miljoona eri pastamuotoa? On spagettia, fusillia, penneä, tagliatellea, eri muotoisia pikkupastoja, eri muotoisia pikkupikkupastoja, eri muotoisia pikkupikkupikkupastoja jne.
6. Milloin oikein opin, että minkä maan ihmiset käyttävät poskisuudelmatervehdyksiä ja kuinka monta poskisuudelmaa kukin oikein antaa?
:D
VastaaPoistaXena
pikkupikkupikkupastaa!
VastaaPoista